Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci

de Rocsi in Porc, 31 Mai 2011 | 9289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc degresat
  • 1 borcanel ciuperci intregi
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 1 canita mica suc de rosii
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci:

Muschiuletul il spalam bine,il tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa,apoi il taiem bucati.

ceapa o curatam ,o spalam si o taiem rondele.

ciupercile le spalam bine,si daca sunt mai mari le taiem in doua sau patru bucati.

usturoiul il curatam si il spalam,apoi il taiem in doua.

rosia o spalam si o taiem felii.

ungem un vas yena cu putin ulei.

punem carnea in vas,iar deasupra o condimentam cu sare,piper si boia de ardei.

amestecam carnea bine,cu mainile,pentru ca toate condimentele sa se omogenizeze.

apoi punem ciupercile,ceapa taiata,usturoiul si feliile de rosii.

deasupra presaram si foile de dafin rupte bucatele.

sucul de rosii il amestecam cu putin apa si ii dam drumul in vas.

punem vasul in cuptor si il lasam acolo pana ce carnea este bine patrunsa.

Sa aveti pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu legume si otet balsamic